Hej från Öland 

Vi är på vår kära ö, fina Öland. Det är första gången Lovis är med och fastän hon bara är sex veckor och inte alls bryr sig om stenmurar, jordbrukslandskap och motvind är det fint att hon är här. Öland är ju viktigt för vår lilla familj. 


Vi bor i svärisarnas stuga och vi har träffat Jimmys morföräldrar. Lovis gammelmormor och gammelmorfar – tänk så fint att de får ses. Vi har promenerat, jag är dödstrött av sex veckor utan sammanhängande sömn men har ändå tagit massa fina bilder, jag får visa dem när jag synkat kameran. Vi har ätit kroppkakor och vyssjat bäs med ont i magen och som vanligt sover vi i skift och det här är en osammanhängande mobilbildsblogg från nattskiftets första timmar. I morgon får jag sovmorgon, jag längtar. 

Hursomhelst – jag ville mest säga hej, hoppas ni har en fin lördag, har cyklat mycket och får sova gott om ni känner för det! 

10
1 comment

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like