Morgonfrost på Kvarnskogen

För ett par veckor sedan kom den första frosten här hemma på Kvarnskogen, och nu är det lite frost vissa mornar och andra har vi plusgrader och det känns som det gör i november – som att naturen har tagit ett djupt andetag och håller andan i väntan på vintern och snön. Jag hoppas så att det blir snö i år, jag vill åka längd och skotta garageuppfart och mysa med tekopp och familj framför kakelugnen när flingorna dalar utanför. Men tills dess njuter jag av det vackra i frostiga mornar och tänk – den där sista rosen den blommar fortfarande, envis och vacker.

För er som är nya här och nyfikna på vårt lilla torp har jag skrivit tidigare om att vårt hem andas minnen. 

7

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också