Cykellycka på facebook – välkommen till gruppen som ska bli det bästa hörnet på fejjan!

Jag har tänkt på en sak ett tag. Det fattas ett ställe på fejjan där vi kan snacka cykel och livet på ett inkluderande, omtänksamt och fint vis. En grupp där alla är välkomna oavsett vilken typ av cykling de brinner för allra mest och där vi lyfter varandra istället för att sätta folk på plats. Så – jag har startat en grupp och jag har kopplat den till bloggens facebooksida. Det var SJUKT pirrigt, tänk om ingen ville vara med? Några dagar senare kan jag andas ut – gruppen har redan hundratrettio fina medlemmar.

Jag startade den med er i åtanke, jag tänker att ni som hänger här faktiskt vill vara med. För ni vill snacka cykellycka, mjölksyra & äventyr (fatta hur oändligt mycket fint och kul som ryms inom de ramarna) och ni vill ha bra svar på frågor, ni vill ha en skön dialog och ni vill tipsa och tricksa och bubbla om det mesta från mtb-teknik till att cykla med kidsen i kärra, från styrketräning till fikarundor på landsvägscykel, från långlopp till XCO och såklart saker som hör ett aktivt liv till. Tjejer och killar och damer och herrar och förstås alla som inte passar in på något av det – en grupp för alla er positiva och härliga människor som kikar in här ofta eller då och då eller någon gång ibland.

Häng med – ni hittar gruppen här – så testar vi om vi inte kan skapa det absolut skönaste hörnet på hela facebook.

P.S. Gruppen är liksom inte en Elna-bloggen-fan-club. Det är ett fejjan-hörn för alla sorters cykellycka, mjölksyra och äventyr, alla sorters cyklister, all sorts pepp. 

8
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34
  1. Inspirerad av vad du gjort och gör och hade förmånen av att lyssna på dig i Örserum innan Jul. I dag så vidgade jag mina vyer från att bara vara en landsvägscyklist till att i dag köpa en mountainbike. Skulle vara supertrevligt att få hänga på en sväng någongång när du tränar. Gillar och uppskattar din glädje till cykling.
    Mvh
    Magnus

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också