Topplistan – 2017 års mest lästa på bloggen

Ännu ett bloggår har passerat och det har gått himlastormandes fort och varit himlastormandes roligt och fastän jag inte kunnat cykla så mycket som vanligt i år är det förstås det cykliga blogginnehållet som hamnar i topp när jag summerar årets mest lästa. Här är topplistan 2017:

 1. Att köpa MTB
  Att min köpguide hamnar i topp gör mig glad – vad man ska tänka på när man ska köpa MTB är en fråga jag får väldigt ofta och guiden fyllde ett behov både hos mig och för er. Hoppas att det sålts lika många hojar som guiden fått visningar!
 2. SRAM Eagle – första intrycket av en stor kassett
  Jag kommer ihåg när Jimmy varit på landslagsuppdrag som mekaniker och kom hem och berättade om Rissveds jättekassett, vilken grej. Att jag sedan fick köra en sådan – wow, det var kul!
 3. Vilket tryck ska man ha i MTB-däck
  Den ständiga frågan som inte har ett facit – ett populärt inlägg om det där med hur mycket luft man ska pumpa i hjulen på sin mtb.
 4. Salomon Skintec & Åreguiderna
  Ett väl sökmotoroptimerat inlägg om längdskidor från de härliga unconference-dagarna i Åre smyger sig in på topplistans fjärde plats – inlägget genererar mycket trafik från google.
 5. Cykla MTB i Gränna: Grännaberget
  Ibland känner jag mig som en turistbyrå när inkorgen fylls upp med frågor om var man kan cykla i krokarna och då är det riktigt fint att ha lite guider med tips – Grännaberget är nyskriven för i år och jag hoppas hinna med att göra fler 2018.
 6. Cykla MTB i Huskvarna & Jönköping: Vistabanan
  Att cykla Vista är episkt roligt och jag är så himla glad att den guiden från 2016 ligger kvar och myser på topplistan även i år.
 7. Har du blivit bikesplainad?
  Say no more – de flesta av oss har nog åkt på en och annan bikesplaination.
 8. Välkommen till världen Lovis, vårt älskade cykelfrö
  Störst av allt är kärleken, att hon kom till oss till slut, vår underbara dotter – det var det bästa och finaste och coolaste och mest fantastiska på hela året.
 9. Vinkande mustascher, Ludvigsson på rulle, snabba Skodarumpor och allmänt subgruppsspan hemomkring
  Vätternrundan passerade byarna hemomkring och gravidmagen och jag spanade på snabbisarna.
 10. Fullgung eller hardtail
  Heldämpat eller bara dämpning fram – ett inlägg från 2016 där jag funderar över vilket som egentligen är bäst.
 11. The Naked Truth – kasta trosorna
  Ett inlägg från 2015 om sadlar, att vara naken under cykelbyxorna, mens och annat jobbigt som kan hända där nere när man cyklar.
 12. Cykla MTB på Öland: Ekerum
  En av årets MTB-guider, vackra Ekerum på Öland – vi var där och cyklade när jag var i gravidvecka 35.
 13. Bikefit vecka 31
  I gravidvecka 31 fick jag vända upp bocken på min trainer, och så var jag förbannad över att jag bara såg fel med min gravidkropp.
 14. Läsarfråga: Jag är rädd för att krascha på Cykelvasan, vad gör jag?
  Långlopp är lite läskigt – hur ska man göra för att köra säkert? Ett inlägg som svarar på en läsarfråga.
 15. Test: Vittoria Barzo 29″ MTB-däck
  Jag testar däck och snackar loss om dem i ett klipp från min youtubekanal.

Jag tycker det är så kul att ni hänger här, att ni läser vad jag skriver, att ni mejlar, frågar, kommenterar, gillar och delar. Tusen tack för ett grymt 2017 – jag ser rackarns mycket fram emot 2018.

 

2

 1. Såg även din video när du poppar däck vad jag skrattade när däcken satte sig och det smällde i dom och du ryckte till😂😂 förlåt ,nen det såg så roligt ut jag rycker själv alltid till när jag pumpar däck och det smäller när dom sätter sig

  1. Alltså, det är ju jättekul att jag ALLTID blir lika skraj, hur många gånger jag än gör det. En gång exploderade en slang för mig, det hade jag gladeligen betalat en tusing för att ha haft på film, det måste sett galet skojigt ut!!! 😀 😀 😀

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också