Cykelpodd med Elna & Helena #4: Långlopp

Ifall du missat det släppte Helena och jag det fjärde avsnittet av vår podd igår. Hurra! Det är så himla peppigt med podden, den ger så mycket energi och vi får så härlig respons och feedback. Både saker vi gör bra och saker vi kan göra bättre, vi har fått in tips på ämnen att snacka om och lite frågor. Vi vill ha mer – högt och lågt, stort och litet, låt oss veta!

Det fjärde avsnittet handlar om långlopp – något som ligger oss så himla varmt om hjärtat. Vi snackar om lopp vi kört, tipsar om lopp som inte ingår i cupen men som är härliga och roliga och värda sin startavgift, vi svarar på en lyssnarfråga om hur man ska äta när man kör långlopp och så avslöjar vi vem som gjorde vad i en hallonbuske innan målgången i Cykelvasan.

Lyssna på www.cykelpodd.se eller där poddar finns. Och berätta gärna vad du tyckte!

2

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like