Omformulerade mål för 2018. Snabbare, starkare och bättre mål.

Mål för 2018

Den här helgen har jag omformulerat målen för 2018.

Omformulerat och bestämt mig för att att lägga omgivningens ramar, förväntningar och förmaningar åt sidan och göra det jag vill göra. Och jag vill inte komma tillbaka till formen jag hade innan graviditeten. Vad ska jag med den till, den har jag ju redan haft – nej, vet ni vad – jag ska bli ännu bättre.

Jo. Jag ska bli ännu bättre. Jag vill bli ännu bättre. Jag kan bli ännu bättre.

Snabbare. Mer teknisk. Starkare. Med mer självförtroende.

Det är som att en sten fallit från hjärtat. Jag är inte en sådan som skyndar långsamt. Jag vill inte vara det. Jag är inte nöjd med att bara försöka komma i form igen. Om inte jag får tävla med mig själv om att bli ännu bättre än mig själv vill jag faktiskt inte vara med.

Så nu gör jag det. Utmanar mig själv. Det blir tufft men jag har till augusti på mig. Då vill jag stå på en startlinje i Sälen med de peppigaste benen och en kropp som är redo att slita för att cykla nio mil snabbare än den någonsin gjort tidigare.

Ingenting är omöjligt och med mina nya målformuleringar känner jag igen mig själv igen. Tjugohundraarton kan hålla i sig för nu kör vi.

24
 1. Hej!
  Ville bara säga tack för alla dina peppande blogginlägg, samt Stravastatusar.👍🚴🏼‍♀️
  Ska själv cykla Vasan i Augusti för första gången, suger åt mig alla tips och råd jag hittar. Tänker du alls i hur många mil eller timmar du ska försöka göra innan loppet i Aug?

  /Norrlands Therese

  1. Men åh, tack fina ❤️❤️❤️
   Jag tänker inte i mil över huvud taget, och jag räknar inte timmar totalt – för mig är det mer ett upplägg med att få till distansen och intervallerna och mycket handlar också om att försöka köra de lopp jag får chans att köra för att tävla sig i form är grymt. Men jag letar också efter någon som kan hjälpa mig med ett träningsprogram och jag kommer att uppdatera lite om vad som händer och hur det blir med allt. KUL att du ska köra din första Cykelvasa!!!

   1. Ja det ska bli spännande, är mer en landsvägscyklist, köpte min första MTB i höstas. Ok, ja ett träningsprogram skulle ju vara det ultimata, ska också kolla upp det.
    Tack för svar❣️
    Btw, ser framemot podden👍😁🚴🏼‍♀️

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också