Måndagspepp: träningshelg med brudarna bokat

[INSERT RONJAS VÅRSKRIK]

Vet du vad? Idag har vi bokat en träningshelg, jag och några av de fantastiska tjejerna jag brukar träna med. Eller vänta nu, brukar träna med?

Njae, jag har ju inte tränat med dem på evigheters evigheter eftersom först på tjocken och sedan post på tjocken – men jag har saknat dem så jag inte riktigt vetat var jag ska göra av mig själv ibland. Men det har varit enklare att träna själv och inte behöva planera en massa (att passa en tid plus minus fem minuter är ett rejält projekt med en liten bebis).

Funderar på om jag cyklat med dem sedan vi cyklist-möhippade Jenny förra våren. Typ inte. Saknar att jaga dem ännu mer nu när jag tänker på hur länge sedan det var.

Hursomhelst – i april ska vi på träningshelg. Fia, Marie, Maria, Jenny och jag. Finfinfinfint skarebli. Och vet du vad – fastän jag tänkte att vi skulle åka någonstans alldeles nytt och oupptäckt, någonstans ingen av oss varit innan – så blev ett ställe jag varit på. Vi ska till Ekerum på Öland – och testa hur dehär fina stigarna är om våren. Öland om våren hörrni, det är så tokigt fint och vi kommer att bo i lägenheter på Ekerum, ladda med hotellfrukost inför cyklingen och runda av med tvårätters följt av SPA.

Det blir dessutom min första barnfria helg – inte nog med att vi ska cykla massor, äta god mat och hänga på spa – jag ska sova hela nätter. Insert ytterligare vårskrik. Eller – edit vårskrik – tänk, jag kommer säkert att vakna klockan tre på natten och sakna bebismyset.

Men – innan jag planerar mer cykelhelg i april ska jag planera fjällhelg i mars – för på lördag åker vi ju till fjälls, och det ska jag snart berätta mer om, ville bara passa på att dela mitt tjejgänghängcykelhelgspepp!

11

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like