Cykelmässapepp: föreläsning, workshop & livepodd!

Cykelmässanpeppen är här – till helgen smäller det. Jag är verkligen förväntansfull och så oerhört pirrig i magen att jag knappt vet var jag ska göra av mig själv.

Om att förändra livet med cykellycka som röd tråd: föreläsning lördag 16.30 & söndag 15.30

Tänk – alla människor har ju en story, alla människor har något att berätta – och just jag har fått chansen att berätta min story på stora scenen på Cykelmässan. Det är inte klokt så roligt det ska bli. Jag är sist ut efter coola namn som Emma Johansson, Fredrika Ek och Emil Lindren och jag hoppas så att ni vill stanna kvar och lyssna på mig. Jag ska berätta hur det kom sig att jag hamnat där jag är nu – min historia om att förändra livet med hjälp av en cykel.

Ibland hisnar det när jag tänker på det själv – mitt liv skulle sett så annorlunda ut om jag inte tagit tag i det och börjat ta hand om mig själv. Jag har aldrig föreläst sådär på en stor scen på en mässa så det känns oerhört nervöst och väldigt spännande. Jag lovar att hänga kvar lite efteråt också om ni vill snacka – för jag vill snacka med er! Läs mer om programmet här.

Workshop för stigcyklister powered by Karmatrails – bakom kulisserna på en blogg

På söndag klockan 12 håller jag en workshop om att blogga. Vi snackar lite om hur ett av mina mest lästa inlägg ser ut bakom kulisserna och hur man ska tänka för att skapa bra content. Workshopen anordnas av Karmatrails/Stigcyklisterna – men det är förstås fritt fram för landsvägscyklister också. Dyk in så snackar vi blogg och digital innehållsproduktion en liten stund. Kolla mer här om du är nyfiken.

Studio Cykla

På lördag kring lunch, ca 12.15, ska jag vara med i Studio Cykla och snacka loss. Det ska bli superkul!

Maxad mässa med andra ord. Och hela familjen följer med – det blir cykelfröpremiär i huvudstaden minsann, inte illa att få gå på cykelmässa när man är sex månader gammal. Jag hoppas också på många spännande möten, jag har tryckt upp sprillans nya visitkort som jag tänkte göra av med, och om du får syn på mig i vimlet blir jag glad om du säger hej. 

 

 

1

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också