Häng med mig på MTB-läger för tjejer på Ekerum

Reklam för lägerverksamhet med mig och Ekerum Resort

I maj ska jag göra en galet kul grej tillsammans med Ekerum Resort på mitt kära Öland och jag hoppas att du vill följa med. Jag är ju ambassadör för härliga She Rides men har inte riktigt hunnit göra något bra för nätverket den senaste tiden – inte så konstigt eftersom det är bebis och mammaledighet och börja träna själv igen som varit fokus. Men nu blir det roligheter av!

Vi ordnar mtb-helg för tjejer tillsammans, tanken är att du som är nybörjare ska få en maxad helg med härlig mtb-cykling, teknikträning, massor av god mat, lite hands on när det gäller att meka hoj och så förstås morgonyoga och fint tillfälle att lära känna nya vänner.

Ekerum MTB-läger tjejer

Läger är någonting jag velat göra länge och jag tänker att jag skulle vilja göra mycket sådant, både som arrangör och som coach. Det här blir mitt första och jag är så pepp och mitt mål med helgen är att alla tjejer som kommer ska åka hem med cykellyckligt pirr i magen och stärkt självförtroende.

Det finns tjugo platser och det är först till kvarn som gäller. Du kan läsa mer om hur du bokar här och du kan kolla in hur fint det är på Ekerum här.

P.S. Vad skulle du vilja att jag arrangerar i lägerväg? Är supernyfiken på vad du skulle vilja hänga med på – lämna gärna en kommentar eller skicka ett mejl med önskemål om nivå, plats och arrangemang så kan jag kan fixa mer kul träningshelger!

 

6

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också