Är vi framme snart? Om att längta hem för att koppla upp och ladda om.

Vi har haft en magiskt bra vecka i Grövelsjön. Vi har gått på tur med varierande grad av sur och många skratt, utflyktsåkt skidor och träningsåkt. Jag har skidat med chariot, fjellpulke och utan bebis och fått jobba extra hårt eftersom jag inte glidvallat ordentligt. Måste göra det.

Ikväll kommer vi hem och jag längtar efter chefsmekanikern, min egen säng och att koppla upp för att blogga om vår härliga vecka och ladda om inför nästa vecka som blir maxad.

Är galet pirrig inför att föreläsa på Cykelmässan i Stockholm på lördag och söndag och pepp även på att hålla workshop om bloggande och att vara med i Studio Cykla. Ska uppdatera er om det. Jo, Helena och jag spelar in nästa podd på tisdag också – jag längtar efter att bubbla med henne!

Nu är vi faktiskt framme snart, pepp på att komma hem och se allt jobb chefsmekanikern och svärfar gjort med renovering under veckan vi varit borta!

6

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också