Grövelsjödagar

Vi har det så himla fint i Grövelsjön. Det är överdrivet mycket snö och väldigt vackert. Vi har åkt längdskidor tillsammans för nöjes skull och ensamma för tränings skull. Lovis har åkt både chariot och fjällpulka och vi har gått på tur med skidor till Valådalsbygget och med snöskor och renar rakt ut i snöig skog. Vi har hängt på fjällstationen, vi har promenerat och lagat god mat och jag har fyllt kameran med bilder jag inte kan visa ännu för jag har glömt en kabel och har dåligt med uppkoppling. I morgon ska vi åka utför och på fredag ska vi på tur igen – tänk vad många äventyr en vecka till fjälls kan innehålla.

7

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också