Förra veckans

Skidor med chariot i Grövelsjön

Förra veckan var ju en så himla fin vecka och jag gör som Sara och kör en förra veckans – listor är ju en kul grej.

Förra veckans kontor:

Måndagsjobbade ju från Grövelsjöns fjällstation. BÄSTA kontorsplatsen på länge.

Förra veckans väder:

Vi kom till Grövelsjön på lördag kväll, hade fantastiskt väder på söndagen: solen strålade från klarblå himmel och fjällvärlden gnistrade vackert. Sedan var det mulet hela veckan, med en del snöfall men lagom kallt – och så kom solen tillbaka på lördag morgon när vi skulle hem igen. Typiskt.

Förra veckans motion:

Det blev mindre träning än jag förväntat mig men det blev ändå bra träning. Och motion blev det – vi gick på tur två gånger, gick på promenad och vi mysåkte längdskidor. Med och utan bebis i pulka och chariot. Och så fick jag träna några ensampass då cykelfrömoster och cykelfrömormor passade Lovis. (Jag skiljer förresten på träning och motion – det är helt olika saker för mig).

Förra veckans träningssällskap:

Mamma, syster och Lovis. Fint träningssällskap att ha till fjälls.

Förra veckans i lurarna

Ingenting. Tränade utan musik, lyssnade inte på poddar, körde visserligen med lokalradion på i bilen för jag tycker det är lite skoj med lokalradio på nya platser. Alldeles vanliga människor som ringer in till radio och berättar alldeles vanliga grejer – jag gillar det, alla liven som pågår samtidigt är så himla intressanta. Men ingenting i lurarna.

Förra veckans lyx

Att min mamma och min syster passade Lovis massor så jag kunde träna och att jag inte behövde laga mat en endaste gång, de fixade det. Och att vara nedkopplad – hade inte tillgång till wifi och öppnade inte datorn mer efter måndagen. Skönt, jag älskar internet men ibland mår man bra av att inte behöva varva ner och koppla bort alla intryck från webben efter en dag.

 

1
  1. Jag gillar också lokalradion, speciellt de där programmen som man får ringa in till på förmiddagarna. “gråhunn åt nAnders är borte” typ. 😉 Vilken otorligt fin omslagsbild Elna!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också