Saker jag ska spana efter på Cykelmässan

Det är vår (skojar bara, det skulle kunna vara vår men det är tjockt med snö), det är ny säsong på g och det är läge att inventera prylarna och kolla om man behöver göra några uppdateringar. Jag behöver det, på min önskelista finns en del saker jag ska spana, känna och klämma på på cykelmässan i helgen.

  • Hjälm.  jag har faktiskt varit i backen med min gamla och då ska den bytas, SKÄMS på mig som fortsatt köra med en som kanske inte är helt hundra. Jag vill ha en lätt, välventilerad och snygg hjälm i en färg som funkar med vilket cykelkit som helst.
  • Bebishjälm. Lovis behöver en hjälm. En nätt men bra hjälm, för så fort det blir barmark är det dags att koppla supervagnen efter crossen och köra distans och backintervall med knubbeluren på släp.
  • Coola cykelkläder. Jag älskar ju träningskläder och jag ser fram emot att spana in nyheter och nya märken, klämma, känna och kolla. Är väldigt sugen på fräna strumpor och kanske något som matchar årets röd-gul-svarta hoj bra.
  • Puls/GPS-klocka. Skulle himla gärna vilja ha en bra gps på styret. Kanske en sådan där som kopplar ihop sig mot Strava, jag har ju drömt om en sådan länge. Jag har en väldigt enkel cykeldator på mina hojar men blir mer och mer sugen på att uppdatera tekniken där.
  • Kompisar! Ser så fram emot att spana efter nya och gamla bekantskaper, träffa er och snacka cykel med alla andra som gillar att snacka cykel. Jag är – tro det eller ej – ganska blyg, men blir superglad om du kommer fram och säger hej.

 

3
  1. Så kul med cykelmässan, tyvärr kan jag inte åka upp. Jag köpte ny hjälm på cykelmässan för två år sedan, kan verkligen rekommendera Spiuks hjälm Dharma om dom finns på mässan. Riktigt bra och lätt hjälm som sitter som en smäck! Lycka till!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också