Packa alla kompisarna till cykelmässan

Vi packar alla kompisarna nu och åker till Stockholm. Goserenen och snutten och elefanten och skallran. Lite ovanlig packning nu för tiden och lite längre tid tar det eftersom jag har hjälp av en klåfingrig men underbar gose-knubbelur att packa. Jag packar ner – hon packar upp. Repeat. Om jag är riktigt snabb hinner jag packa två grejer medans hon packar upp en och på så vis blir packningen förr eller senare klar.

Som tur var ringde jag hotellet för att dubbelkolla bokningen igår och det visade sig vara fel – vi hade blivit bokade på ett rum där spjälsäng inte skulle få plats. PUH för oroliga mammagener som dubbelkollar. Ställde även knepiga frågor som “har vi tillgång till micro på natten” – att resa med barn är lite annorlunda, men jag måste säga att packa inför Stockholm känns som en bit kaka om man jämför med att packa inför en vecka i fjällen.

7
2 comments

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like