Cykelmässan

Cykelmässan med bebis

Vilka dagar det har varit, vi har haft det så kul. Det blev ett familjeäventyr och jag har hängt mycket med de finaste jag vet och dessutom fått många pratstunder med cykelkompisar – både sådana jag träffat förr och sådana jag bara känner digitalt. Och så helt nya bekantskaper förstås.

XKross sportglasögonHämtade ett par nya linser & brillor hos Signsupply Sports som är återförsäljare av XKross Sziols. En av mina allra första partners som fortfarande hänger kvar. Jag gillar det – att jobba långsiktigt med bra grejer och företag. 

Hej Johannes SundloTräffade goa bloggkollegan Johannes. Vi snackade bort en stund, det är väldigt roligt att träffa andra som sysslar med samma grejer på riktigt. En av säljarna i bakgrunden försökte senare sälja på mig en instegscykel i aluminium. Klassiskt, HUR intressant är det inte att man alltid börjar längst ned i segmenten när man ska sälja grejer till tjejer? Kom igen – vi vill också klämma och känna på riktigt dyra och lätta saker! Oavsett – fint att träffa Johannes.

VelochefKöpte kokbok av Henrik Orre. Fick den signerad. Fick även kaffe. Nöjd. 

7meshÄlskar ju cykelkläder. ÄLSKAR. Var därför stoked över att få klämma och känna på coola 7mesh. Kanadensiska cykelkläder för skitväder. Mycket riktigt snygga grejer i sortimentet!

Scott Contessa Spark RC Klappade lite på en Scott Contessa Spark RC. Så snygg. Hade det inte varit så lång leveranstid på den hade jag valt den i år men ville inte vänta så det blev den maskinen jag har nu. Den är snäppet vassare men Contessan är så jääävla snygg.

Emil Lindgren och Emma Johansson delade ut Securmark stipendium. När stora förebilder som lyckats ger tillbaka till sportens framtid blir jag alldeles varm – så fint. 

Suddig bild på mässans gladaste. Hon ÄLSKAR mässa. Bra heltäckningsmatta att krypa på, massor av prassliga saker (tillexempel Bicycling) och folk att skratta åt.

Hänger hos stigcyklistHäng i Stigcyklist monter tillsammans med hjärnan bakom Cykelmässans Workshops, Tobbe Öhman. Han var också den som tipsade mässan om att boka mig som föreläsare. TACK. Montern var förresten mässans mysigaste hörn. 

Stigcyklist mektavla. 

ParktoolsParktools. Mums.

Selma SwarfTobbe Öhman och Selma Swarf, grymt cool cyklist som jobbar med Gesunda – dit vill jag åka och hoja!

Mekworkshop med Sportson.

LIv GIant Linnea monter på cykelmässanHejade på goa Linnéa i Liv Giant-montern

Jag håller workshop om att blogga. Det kommer att bli ett separat inlägg med tips av det, snaart – allt tar ju lite längre tid med barn!

Magnus LagherNorrköpingsvännen Magnus Lagher, aka Velonavia, håller workshop om bikepacking. 


Och så snackade jag blogg i Studio Cykla förstås. 

Cyklar, cyklar, cyklar. Mycket elcyklar i år. Bra tycker jag – de fyller en funktion och som jag läste någonstans: inte lat men smart.

Och så fick ju jag tala. Två gånger, både på lördagen och på söndagen. Fullsatt på lördagen och nästan fullt på söndagen. Bilden är från söndagen och publiken har gjort som publik gör – några goa sitter längst fram och resten har lämnat ett par tomma rader och fyllt upp bakåt. Dels blir man mer nervös och dels ser det ut som att man inte har publik på bild. Flytta fram! Det var jätteroligt att snacka, är glad att jag fick göra det – och det gick riktigt bra. 

19
  1. Åååå vad jag önskar att jag hade kunnat vara där och lyssna på dig! Min sambo var på mässan förra året (jag var bokad på annat då), men i år fungerade det inte riktigt för någon av oss 🙁

    1. Vet du, jag hoppas så att vi får tillfälle att ses snart, och att det kommer tillfälle för dig att lyssna. 😘😘😘
      Lätt att jag kommer till Östersund och snackar loss om någon bokar mig 😎

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också