Lovis köper cykelhjälm och testsitter springcykel

Vi tog med oss Lovis till Sportson i Jönköping idag för att kika på cykelhjälmar som passar henne, hon ska ju ha hjälm när vi börjar åka supervagn efter cykel.

Jimmy och jag hade förstås spanat på cykelmässan – det var dåligt med grejer för pyttekids men en underleverantör till Giro tipsade om en pyttig hjälm med mips. Giro Scamp. Vi svängde förbi för att be dem plocka hem den åt oss men gissa vad?

Sportson hade den på lager och i alldeles rätt pytteliten storlek – och jag fick blinka bort några tårar i smyg, det var inte klokt så stort och känslosamt det kändes att mitt barn satt på kassadisken hos mina fina samarbetspartners med en liten, liten hjälm på huvudet. Sötchock och känslostorm.

Hjälm till bebis

När vi provat klart hjälm hängde vi kvar en stund, pratade lite med grabbarna i verkstaden och så velade jag lite om vilken hjälm jag ska köpa, vi klämde och kände på massa hojar och prylar och så lät vi Lovis provsitta en Scott Voltage. Men nej – benen är för korta, hon får drömma lite till innan det blir dags för springcykel.

6
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också