Ny Cykelpodd med Elna & Helena: frågeavsnitt

Ni ställde frågor – vi har svarat! Så kul att snacka om sådant ni funderat på – fortsätter ni att komma med frågor kör vi gärna fler sådana avsnitt. Förresten är nästa avsnitt helt dedikerat till en fråga, nämligen vad vi gjorde innan vi började cykla. Skitpirrigt att snacka om tycker jag – men livet är ju till för att utmana sig.

In och lyssna frågepodd på www.cykelpodd.se eller där poddar finns!

0
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34
  1. Hur kommer det sig att er podd alltid är för kort, hur lång den är är? 😉 Okej, jag lyssnade när jag körde bil i 6 timmar så eventuellt har jag kanske lite höga krav ifall jag önskar att den ska räcka hela vägen?!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också