Vårstatus Huskvarnaberget

En fantastisk vinter håller på att gå över i min absoluta favoritårstid. Vår. Det har verkligen varit härligt med all snö och alla fina vårvinterdagar med blå himmel och gnistrande vinter, jag älskar riktig vinter – men är glad att det är vår på gång.

Igår tog jag ut finhojen på stigarna på hemmaarenan, IKHP:s slingor på Huskvarnaberget för att kolla av vårstatusen. Det var en sisådär tjugo procent permafrost och åttio procent blandad barmark, vårgegga, blåsippor och cykellycka. Emellanåt får man ta sats för att ta sig igenom ett och annat parti av snömodd eller konstnöbädd men man blir belönad med finfin teknisk stigcykling.

Är du sugen på att cykla våra fina stigar snabbt kör klubben en träningstävling om en vecka och i höst är det premiär för Huskvarna MTB Tour – en tredagarstävling som kommer att bli helt outstanding. 

2

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också