Cykla. Sova. Äta. Hänga på spa. Helglängt deluxe!

Hur mycket jag längtar till helgen? Du anar inte, jag är alldeles övertaggad. På fredag lastar vi bilarna med brudar och hojar och åker till Öland och checkar in på Ekerum Resort för en helg med ett egenkomponerat träningsläger.

Vi ska springa en sväng, vi ska yoga, vi ska käka massa god mat och så ska vi köra massor av MTB, både på banorna i anslutning till Ekerum Resort och kanske lite annat smått och gott också – vi har en local från Borgholms CK som ska visa oss lite guldkorn.

Det kommer nog att kännas lite märkligt, det blir första gången sedan Lovis kom som jag ska vara ifrån henne. Saknar henne bara jag tänker på det och samtidigt ser jag fram emot det. Det ska bli fint att bara tänka på att hålla reda på sig själv några dagar och fint att få sova ostört ett par nätter. För att vara en supermamma måste man ladda batterierna ibland och det kommer att bli en fin laddning i helgen.

Förstås kommer jag också att reka lite inför tjejlägret i maj. Vet du vad? Det är fullbokat. Varenda plats är bokad, det känns mäktigt. Och pirrigt – jag ska göra mitt allra bästa för att var och en av de tjugo tjejerna som kommer åker från Öland med nya kunskaper och massor av cykellyckligt pirr.

9

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like