Fredagsmyset på Öland

Vi checkade in i två lägenheter på Ekerum Resort i eftermiddags, lastade av cyklarna och gjorde oss hemmastadda, fortsatte med lite promenader och löpning längs med vattnet innan det var dags för middag med vacker solnedgång som backdrop. En alldeles lagom start på träningshelgen – i morgon blir det två cykelpass (ett med local guide, tack Borgholms CK), kanske lite yoga, spa och massa god mat. Nu ska jag göra det lyxigaste en småbarnsmamma kan göra: sova ostört i stor och skön säng en hel natt. (Okej. Jag saknar henne. Massor. Det är helt galet, det har bara gått en halvdag sedan jag såg henne och jag saknar. Säg att ni känner igen er?.)

Varsågod för bildbomb från en fin fredagseftermiddag:

2

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också