Boostad. Laddad. Utsövd.

I fredags när vi åkte till Ekerum Resort var jag ett vrak. Så galet trött och sliten och nästan mer pepp på två nätters ostörd sömn än cyklingen. Vi hade två lägenheter på Ekerum och jag fick den stora lyxen att få ett eget rum och en dubbelsäng och jag kände mig bortskämd som en prinsessa när jag kröp ned under täcket och gosade ned mig i kudden efter en fin fredagskväll med goaste brudarna.

Det var episkt att sova utan att bli väckt av bäsifiluren (jag sover väldigt lätt och vaknar av minsta ljud hon gör) och efter två nätter med djupsömn är jag piggare än jag varit på evigheter. Sådär härligt laddad, boostad och utsövd. Och lite trött i benen och väldigt pepp på alla fina bilder jag har i kamerorna från helgen.

 

3

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också