Bancheck i Ulricehamn

Vi har varit i Ulricehamn idag och rekat bana tillsammans med fina vänner och barn. Två uppsättningar cykelföräldrar, två supervagnar, ett gäng barnmatsburkar och fyra hojar. Vinnande koncept. Först rullade farsorna, sedan matades barn och käkades matsäck i Lassalyckans fina värmestuga och därefter körde morsorna.

Det var riktigt kul och banan som ska användas till deltävling i Västgötacupen på söndag boostade mig med cykellycka och självförtroende. Lagom teknisk, roliga a-spår, inga livsfarliga partier och en härlig blandning av nybyggt och old school. Bestämde mig för att nåla fast nummerlapp och rejsa igång säsongen på den till helgen.

12
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också