Närgånget: min sprillans nya Scott Centric Plus

Ny cykelhjälm Scott Centric Plus Mips

Om man varit i backen med sin hjälm ska man skaffa en ny för då har den gjort sitt och just så var fallet med min gamla hjälm. Och behöver man piggas upp ska man minsann unna sig något riktigt fint från sin local bike shop och något riktigt fint det är en minsann Scott Centric Plus. Den väger typ ingenting, är den skönaste hjälmen jag provat och är riktigt snyggt mattsvart. Och så har den mips – en dunderbra säkerhetsgrej som jag inte hade i min gamla hjälm men som jag önskat mig.

Det är förresten den absolut finaste hjälm jag någonsin haft, ser fram emot att prova den i morgon. Förstås ska jag klistra en Sportsonklibba på den innan den får komma ut i skogen, det är ju liksom ingen hemlighet att det är Sportson i Jönköping som gör det möjligt för mig att cykla på det absolut bästa materialet och det är ingen hemlighet att jag är så in i bängen glad för min cykelsponsor. Men nu var det ju hjälm vi snackar om. Visst är den fin? Älskar det mattsvarta. Och vitsipporna hörrni, visst är de ljuvliga? Bra cykelprylar och vitsippor – det är materiell lycka på mitt vis.

Scott Centric Plus Scott Centric Plus

3
  1. Fräsig! Har för mig att jag låst nåt om att man inte ska sätta klibbor på hjälmen då det kan gör att den inte funkar som den ska. Jag kan minnas fel, men kan vara värt att kolla upp tänker jag.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också