Försommarkväll på Öland

Försommarkvällar på Öland, jag undrar om de inte är bland de allra finaste av försommarkvällar ändå? Jag tog en liten stund för mig själv en av kvällarna på Ekerumslägret, en stund för att ladda batterierna, rensa hjärnan och koppla av litegrann. Gänget åt pizzabuffé på Pizzeria Öland och jag tog kväll och tackade för mig lite tidigare för att hinna promenera ned mot stranden i solnedgången. I fickan hade jag en påse godis och medans solen dalade knaprade jag cyklar och slog ihjäl myggor. Fint.

 

0
4 comments
  1. Som i reklamen för Norrlandsguld – “när man vill vara för sig själv en stund”. Nu dricker ju inte jag öl då så jag hade nog också valt något annat att smaska på, men den där känslan av att ta en stund för sig själv i lugn och ro ute i naturen är bara så fin. När jag var liten brukade jag gå upp i skogen ovanför vårt hus, upp på ett litet berg, och bara sitta där och titta ut över byn och filosofera lite på livet.

    1. Men hallååå – det brukade jag också göra när jag var liten, medfödd mindfullness liksom. Hade några ställen jag gärna gick till och satt en stund och funderade på livets stora frågor. Hade gillat att veta att fler gjorde det för jag tänkte att jag nog var konstig som gillade att dra iväg till skogs och fundera. <3

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like