Hemmafix: äntligen takmonterade cykelställ på Volvon igen

Vet du hur svårt jag haft att hitta vår bil på stora parkeringar lately? Hur svårt som helst – jag känner inte igen den om det inte sitter cykelställ på taket. Av någon outgrundlig anledning har vi kört utan ett tag nu, kanske för att jag var på smällen förra sommaren och vi inte körde så mycket cykel som vanligt och för att vi väntat på en adapter till boost-axeln på scott-hojarna, det behövs till takstället där man tar av framhjulet. Men nu äntligen har vi monterat på våra takställ. Vi har ett Thule Outride (framhjul av vid montering) och ett Thule Proride (båda hjulen på och axel runt ramen). Takställ är så himla smidigt och vi hade en mysig stund i trädgården när vi monterade på det. Lovis lekte hjälpreda och tutade med sin Bobbycar, mycket att stå i.

5

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också