Vardagslyx deluxe: att bara få skrota runt en morgon

Jag har haft världens lyxigaste morgon. En sådan där morgon som jag brukade ha innan jag blev mamma, då självklar men nu alldeles ovärderligt megadeluxelyxig. Den enda skillnaden är att jag låg och drog mig en stund med en gosig unge i famnen innan jag langade över gosig unge till sin pappa och somnade om för mig själv. Sovmorgon. Lyx.

Sedan fick jag huset för mig själv när Jimmy och Lovis stack och handlade och jag tog en lång dusch, drack kaffe långsamt och skrotade omkring och drog ut på hela frulleproceduren riktigt länge, sådär som jag gillar att göra. Gjorde äggmackor och havregrynsgröt, svarade på några meddelanden och mejl och drack kaffe i favoritmugg från Källa Keramik på Öland.

Underställstischa, favvoshorts och rufsigt hår och lite tid alldeles för mig själv – tänk att en ska behöva klämma ut en hel unge för att verkligen kunna uppskatta lyxen i att få skrota runt alldeles i sitt eget tempo en morgon. Nu sitter jag och försöker jobba igen min mejl och messenger. Och min att-göra-lista, det är mycket material som ligger och väntar på att bli ompysslat, saker tar helt enkelt längre tid när man är hemma med barn och inte har skärmtid som vanligt. Ni vet – allt har sin tid och just nu är tyvärr inte en tid då jag hinner med att svara genomtänkt och personligt på frågor om vilken cykel du ska köpa eller hur man hittar mina stigar. Men de flesta svaren finns någonstans på bloggen – knappa in det du letar efter i sökrutan och kom ihåg att jag blir glad för alla mejl, meddelanden och kommentarer även om det inte finns möjlighet att svara.

 

 

4
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också