Cykelpodd med Elna & Helena: frågespecial ute nu!

Boooom! Nu finns ett alldeles färskt avsnitt av Cykelpodd med Elna & Helena ute. Vi spelade in det i fredags, Helena byggde poddkoja i Cissis rum och jag satt på garagevinden med vinden vinandes runt knutarna. Jag hade bullat upp med kuddar och täcken i vanlig ordning och vi hade precis som alltid väldigt kul när vi poddade. Ovanligt få bloopers och bra flyt i snacket, det är så kul att podda ihop.

Avsnittet handlar om både det ena och det andra, era frågor ledde oss in på teman som hopptårta, att få tjejer att ta mer plats på MTB och att träna effektivt med barn. Älskar att du som läser och lyssnar frågar oss saker och hoppas det kommer in ännu fler fastän vi inte hann med att svara på allt.

Du hittar podden på www.cykelpodd.se och där poddar finns.

0
1 comment

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like