She Rides Jönköping & Huskvarna – höstens träningar

She Rides Huskvarna Jönköping

ÄNTLIGEN. Vet du vad, i höst kör vi She Rides-träningar i krokarna kring Huskvarna & Jönköping igen. Jag har saknat det så himla mycket och jag vet att flera av er som bor här också gjort det – därför är det med bubbligt och lyckligt hjärta jag peppar inför hösten.

Tre ledare peppar inför att fixa grymma torsdagsträningar

Kommer du ihåg att jag berättade att en grym tjej körde före mig nedför stenkistan på IKHP:s svarta alldeles nyligen? Just den grymma tjejen, Elin Hellgren, har tagit på sig huvudansvaret för torsdagsträningarna i höst och jag och bästa Maria Strahl kommer att hjälpa till. Jag är så himla glad för detta, det kommer att bli grymt.

Alla är välkomna. Alla.

Alla är välkomna till She Rides träningar. Alla. Ett inkluderande klimat är oerhört viktigt för oss och She Rides jobbar mycket för att lyfta fram och få kvinnor, damer, tjejer – whatever – att ta plats, så förstås ligger fokus lite extra på just den gruppen men verkligen – alla är välkomna. Vill man går man med i CK She Rides, det är inget krav men vi blir glada. Och du – det går att vara medlem i flera klubbar*.

Hitta och håll koll på She Rides Huskvarna-Jönköping

Gå med i facebookgruppen She Rides Huskvarna-Jkpg, det är vår lokala grupp där man kan snacka, hitta träningskompisar och där vi skapar event för varje träningstillfälle. Vi startar med att köra på IKHP den sextonde augusti och sedan är det följande datum du ska preliminärboka**:

OBS!!! 23/8, 18.15 – Kickoff för hösten på IKHP (Vi säger hej och hopp och tränar balans- & teknikövningar. ALLA kan vara med.)
30/8 – IKHP (Hinder och spårval)
13/9 –  Plats ej klar Backar & intervaller – hur funkar det och hur gör man? 
27/9 – IKHP (Tillsammans ser vi till att alla klarar en XCO-bana)
Vecka 41, 43, 45 och 47 planerar vi att köra helgpass. Önskemål om var ni vill köra är varmt välkommet.

 

*(Jag är tillexempel medlem i IKHP, CK She Rides och La Lepre Stanca)
** Både tid och plats kan komma att ändras, vi återkommer med klara besked så fort vi har planeringen helt färdig!

7

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like