Bubbel, bubbel, bubbel. Och tack.

Elna Cykelhjärta

Vi fick fira här hemma igår – veckan avslutades på bästa tänkbara vis och vi firade med bubbel och jag känner mig lättad och lycklig och förväntansfull över att två stora, roliga, utmanande och riktigt bra pusselbitar för det kommande året lagts på plats. TVÅ!

Men – jag kan inte berätta ännu, och jag vet ju hur hopplöst irriterande det kan vara när bloggar man följer droppar teasers och man nästan kan räkna ut vad det gäller men ändå inte riktigt. Hursom – jag gör det och jag gör det med ett stort tack till dig som läser. Ett stort tack till dig som kommenterar, mejlar, delar, klickar på gillaknappen eller lilla hjärtat här nere i hörnet eller på annat vis supportar mig – de senaste veckorna har du, utan att veta om det, varit viktigare än någonsin för mig. Jag ska förklara och berätta så fort allt är i hamn, ni vet – papper ska skrivas och planer ska sättas.

Men, med kärlek till dig från mig: TACK!

12
6 comments
  1. Det låter ju jättespännande. Man blir allt lite nyfiken.
    Själv har jag varit i Gränna och fikat, på Huskvarna Fabriksmuseum och ligger nu och slappar på ett hotellrum i Jönköping. Lite senare ikväll är det konsert. Ingen cykling idag med andra ord.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like