Oktoberfest

Det brukar pratas om oktobervila. Jag tänker oktoberfest. För fest är ju när man gör något lite ovanligt och extra och kul och kanske på ett nytt sätt och gärna med människor man tycker om. Jag vill att min oktobervila ska vara en aktiv fest, av den där sorten som ger energi och pepp. Är du med på hur jag tänker? Här är några saker jag vill ha med på min oktoberfest:

  • Löpning. Sovstundslöpningen, den är jag sugen på. Långsamt och lite halvtungt med vagn.
  • Cykellycka med pannlampa. Långpass i höstdoftande, fuktig och mörk skog – ge mig!
  • Kanske något löppass för mig själv. Tassa fram på mjuk stig med bra musik i öronen, kanske pannlampa på här också.
  • Överpeppig distanspasslängtan – men jag ska hålla mig i skinnet tills november, jag kommer att få min beskärda del av distans den här vintern och behöver inte skynda dit.
  • YOGA. Min kropp skriker efter yoga. Hur svårt ska det vara att få till det? Jag vill andas, stretcha och bli stark och känna att man gjort nytta på ett grymt vis. Ett yogapass i oktober är ju ändå rimligt, med lite tur blir det två.
  • Jag är sugen på att springa hinderbana, klättra, dra till gymmet och testa något nytt och knasigt pass – bara larva lite.
  • Vandring. Gå långt i skogen. Gärna med familjen. Vi har en sådan plan i pipen, känns awesome.

Jag kommer hinna hälften av det där och det är ju också det som är tanken med viloperioder. Alternativ träning och återhämtning – batterierna ska laddas, peppan bunkras och småskavanker läkas samtidigt som kroppen får rörelseglädje och själen tid över till allt det där som prioriteras ned i vanliga fall. Jag kanske ska se lite på TV och läsa en bok och sy litegrann, sådant där som alltid kommer långt ned på listan.

 

8
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också