Hurra för nytt jobb – här kommer en av hemlisarna

Nytt jobb

Idag åt jag lunch på Rudenstams igen, en regnbåge med potatissallad och kaffe på maten och magisk utsikt över äppelodlingarna och när vi lunchat färdigt styrde vi mot co-working huben Gr036 för att sätta min kråka på ett anställningskontrakt.

Det har gått bra med mitt företagande men när det här kom upp kunde jag inte annat än att hoppa på, känner mig glad och hedrad att få jobba som digital strateg tillsammans med ett grymt gäng på en startup som går riktigt fint och har coola kunder i portföljen. Jag börjar deltid redan på måndag och i november kommer jag att jobba tre dagar i veckan som anställd och en dag som egen och kvar finns tid till familjen och träningen och min andra hemlis som har med det där med elitlicensen att göra, hint hint. Det går väldigt bra just nu och jag är glad och taggad och tacksam.

På andra intervjun med det här gänget, jag har varit på två, klickade de upp bloggen och podden och mitt instagramkonto och kikade på och undrade över mina strategier och hur jag gör för att få så fint engagemang på instagram och vem som tar mina bilder till bloggen. Det var lite overkligt nästan – men väldigt kul, allt det här jobbet jag gör med just bara passion, för att det är kul och en för att jag känner så stor glädje att få förmånen att vara inspiratör som enda strategi – att det har genererat så mycket kunskap till min övriga kompetens att jag fick just det här jobbet.

Digital strateg. HURRA – nu ska jag fira!!!

 

43
    1. “Passionerar sig igenom livet” – älsk på den formuleringen, det är ju precis det jag försöker göra. Och tack, stort tack – glad att vi båda kommit långt sedan vi sågs första gången och bestämde oss för förändring <3 <3 <3

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också