Måndag

Elna Bauerleden

Måndag. En sådan där grymt bra måndag, första dagen på en vecka som har bra magkänsla hela vägen och jag gör bra grejer. Bara bra grejer. Alla grejerna har jag skrivit i min svarta moleskinbok utan linjer (livet utan papperslinjer är bra liv) och alla grejerna har fått en kryssruta och det mesta har bockats av. Det kallas bullet journaling och är trendigt men jag har alltid gjort det, fina listor med illustrationer. När jag började plugga grafisk form och kommunikation på Linköpings Universitet i Norrköping för typ tio år sedan var det lite som att hitta hem att alla andra också gjorde teckningar och fina listor i sina block. Men nu spårar jag igen, precis som igår.

Det är måndag och jag har satt detaljer inför en reklamfilmsinspelning jag ska vara med i nästa vecka – high five för att cykla på arbetstid. Jag har bokat klipptid och tisdagslunch. En sådan där tisdagslunch som följs av stort avslöjande. Fast du är såpass smart att du redan räknat ut, eller hur? Jag har bokat in ett TV-team som hörde av sig i morse. Skojigt. Jag har klickat på anmälningsknappen till Vista Mountain på lördag. Och insett att jag får köra säsongsavslutningen med She Rides på en av mina gamla 26″ för efter reklamfilmscyklandet på tisdag ska jag börja göra i ordning min fina maskin så den är i bästa skick för sin nya ägare. Min tjugonittonhoj kommer inte förrän i början av november.

Jag har skrivit in allt viktigt framöver i min kalender. Från jobbdagar, till vandring i Tiveden, Stockholmsresan och Abloc Gravel Challenge med Jessica och flera andra grymmisar från She Rides ambassadörsgäng. Jag har fått bilder skickade från Junex Träningsfabrik som jag just tagit fram namn, logotyp och varumärke till – mina grymma grabbar har varit där och börjat jobbet med att stripea upp receptionsdisk och fönster med logga.

Och så har jag fikat. Mamma är här och hon hade köpt en av varje sorts biskvi på Kroatorpet och vi hade biskviprovning. Mums. Och bokat in poddinspelning med Helena, i morgon poddar vi igen och vi passar nog på att spela in två avsnitt när vi ändå är igång.

Snart är det dags att runda av för idag. Jag ska byta om till lycra och packa in mig i äventyrsbilen och sticka till Hallby och möta upp fina cykelgänget för att prova tävlingsbanan där. Och om den känns bra i magen, magkänsla är nämligen a och o, då blir det kanske ett säsongsavlsutande rejs på söndag med trötta ben efter Vista på lördag.

Vilken måndag alltså, det är ju inte klokt vad mycket bra jag fixat med idag. Fast några bilder har jag inte hunnit med så inlägget får en från häromdagen när jag satt på en bänk på Bauerleden och mådde sådär gott som man gör när utsikten är prima och pausen skön.

2
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34
  1. Jag är inte smart nog att räkna ut vad det är som du ska göra så jag väntar otåligt på att du ska avslöja allt.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också