Med hjärta och magkänsla som strategi

Det här är en blogg om kärleken till cykellycka, mjölksyra och vardagsäventyr. Jag skriver den med hjärta och magkänsla som enda strategi. Jag vill att den tid jag lägger på att skapa content ska kännas meningsfull, rolig och utvecklande och jag har inga publiceringsscheman eller planeringar – jag har tusen idéer och drömmar och en del av idéerna hamnar här och en del av drömmarna blir verklighet. Förutom bloggen finns jag på youtube, instagram och facebook och tillsammans med min fantastiska vän och bloggkollega Helena driver jag en uppskattad cykelpodd. Till vardags är jag digital strateg och så frilansar jag med text, grafisk form & kommunikation.

Idag har SVT Jönköping ett inslag om mig och jag tänkte passa på att hälsa dig som är ny läsare välkommen hit, jag är nämligen väldigt glad att du är här.

What if you fly?

Snart är det tio år sedan jag började cykla MTB igen och det gjorde jag för att magkänslan inte stämde – jag var på väg åt alldeles fel håll och var tvungen att göra något åt det en gång för alla. Det blev en cykel och med den en helt ny livsstil och en hel massa cykellycka. En efter en föll livspusselbitarna på rätt plats.

Några år senare träffade jag Jimmy via cyklingen, vi lärde känna varandra när vi gick samma tävlingsledarutbildning via IKHP och han blev min bäste vän fastän vi var på helt olika platser i livet. Det tog något år innan det klickade och sedan dess har det varit vi.

Jag bodde i Norrköping då och flyttade ganska snabbt hemåt Småland och Huskvarna och vi köpte så småningom ett hus på landet mellan Huskvarna och Gränna och flyttade in med två katter och massor av cyklar. För ett år sedan blev vi tre när vårt cykelfrö Lovis föddes, och vi brukar kalla henne för vår IKHP-bebis, tänka sig vad idéellt engagemang kan generera ändå, det hade varken Jimmy eller jag i våra vildaste drömmar kunnat föreställa oss. En utbildning blev kärlek, barn & hus – magiskt bra ändå.

Bloggen har genererat vänner, kontakter och uppdrag. Jag cyklar på hojar från Sportson i Jönköping och jag gör emellanåt ett och annat influenceruppdrag åt alla möjliga fina kunder, men det är inte det kommersiella som driver mig – det är passionen att skriva, förmedla, inspirera och vara en del av en sport på frammarsch. Jag brinner för att skapa ett inkluderande klimat inom sporten och sitter med i Svenska Cykelförbundets sprillans nya grengrupp för MTB. Jag föreläser och håller läger och du får passa på att boka om du vill ha mig till ditt event 2019 – jag har redan börjat få förfrågningar!

Om du följer mig framöver kommer du att få hänga med på ett spännande tjugohundranitton som elitcyklist och få en och annan inblick i min vardag som endorfinberoende småbarnsmamma. Varmt välkommen att hänga med mig – jag upprepar det jag skrev i början: jag är glad att du hittat hit, oavsett om du är alldeles ny eller har hängt med mig länge.

 

19
  1. Vilket fint inslag om dej och cykling dom gjorde. Positiv anda och entusiasm. Kul att du får lite uppmärksanhet efter allt ditt slit, både i skogen och med bloggen. Hoppas att du får tid till bloggande nästa år när du både har ett cykelfrö, nytt jobb och elitsatsning. Jag önskar dej all lycka med allt nästa år.

    1. Tack!!! Var så nervös innan men det blev ju superfint, kul att du kollade och gillade. Hoppas också jag kan prioritera bloggen, tänker att det ska gå om jag lägger ribban lite lagom högt, en bild och kort text går ju också, ofta skriver jag ju långt och har många bilder, det tar ju tid.

  2. Det låter bra. Glöm bara inte bort det viktigaste med din blogg nämligen att den är din och den finns till för din skull och att det är dina vilkor som gäller. Du ska inte känna press att producera inlägg bara för att vi läsare önskar/kräver det.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också