En kort hyllning till att vara en aktiv småbarnsfamilj

Innan vi fick barn tänkte jag att det där med att ha småbarn, det är liksom slutet. The end. No more fun. Hur fel kan man ha? Idag är en sådan där dag då jag ännu en gång fått bevisat för mig att det man gjorde utan barn – det gör man med barn. Det går möjligtvis en aning långsammare, man måste ha fler pauser och mer prylar, men å andra sidan får man nya perspektiv och infallsvinklar och barn – det är inte slutet på ett aktivt liv, det är början.

Jag älskar att vara familj och jag är lycklig i själen över en dag som idag då vi varit med fantastiska vänner som också har barn och vandrat i Tiveden. Höjdmetrar, rötter, stenar och branter – inga problem med kidsen i bärstol och ett långt fikastopp.

Förresten, jag tog massor av bilder. Massor. Ska sortera ur lite och visa, Tivedens nationalpark är helt fantastisk.

11
  1. Ett aktivt liv med barn är SÅ himla fint!♥
    Kan konstatera att ni väljer samma typ av prylar som vi gjorde… Chariot och Osprey! Herregud vad dom två har förenklat våra liv!
    Då måste jag ju bara passa på och tipsa om nästa steg… Cykel! 🙂 Vet att ni redan beställt springcykel till Lovis, men kan varmt rekommendera Early Rider! Riktigt lätta och fina cyklar. Främjar cykelkärlek i tidig ålder som bara den! Det bästa i ett aktivt liv med lite äldre barn (4 och 6 år) är när dom tjatar om att dom vill ut och cykla stig och långpass!♥♥

    1. Ja, det är verkligen fint ♥
      Känner mig glad att veta att ni har samma prylar, som att man vet att man valt rätt när det funkat för någon annan. Early ridern är vi nyfikna på, vi får se hur lilla Contessan funkar!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också