Om alla våra cyklar – nytt avsnitt av Cykelpodd med Elna & Helena

Äntligen måndag och äntligen ett nytt avsnitt av Cykelpodd med Elna & Helena och den här gången släpper vi ett önskeavsnitt om alla våra cyklar. Vi snackar om att Helena var fundersam över ifall man verkligen behövde kolfiber i gaffeln och så skrattar vi åt hur min gamla Nishiki hade en krånglande broms med i spelet när chefsmekanikern och jag blev kära.

In på www.cykelpodd.se och lyssna när vi snackar Crescent, Nishiki, Cube, Scott, barends, smala styren, riktigt bra hardtails och hur många norska ramar jag kraschade och allt annat mellan kedja och styre. Och du – lägg gärna upp en bild på din första, bästa, knasigaste eller nya hoj i tråden på på vår facebooksida.

P.S. Sorry för knasigt ljud – det var surr och jag satt och ritade och det lät i Helenas hus, ibland blir det grymmeljud, ibland blir det lite mycket allt möjligt. 

1

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också