Team She Rides 2019

Det här, käraste du som läser, det är bland det största i cykelväg jag någonsin fått berätta för dig.

Det är nästan så jag inte riktigt kan hålla tillbaka tårarna här (du vet, den glada sortens tårar, sådär tacksamma över livet, är också eventuellt en aning trött-gråtmild) – men 2019 kommer att bli ett mäktigt cykelår för mig. Du hade redan räknat ut det väl, jag är sååå dålig på att hålla hemlisar!

2019 kör jag med Team She Rides. Booom.

Jag är i Stockholm och igår träffades hela teamuppställningen och vår sportchef för 2019. Laguppställningen är spikad och klar men eftersom det finns andra åtaganden att vårda klart är det inte alla som är officiella ännu, men jag kan äntligen berätta.

HUR kul? Nyp mig många gånger i armen – det är ett galet coolt gäng brudar jag ska rejsa med. Och jobba för en mer jämställd mtb-arena med. Är enormt glad och tacksam och förväntansfull.

 

 

16
  1. För en som inte är så insatt får du gärna förklara vad det innebär lite mer konkret. Vad är She Rides, ett proffslag? Vad krävs för att bli uttagen och vilka tävlingar ska ni köra?

  2. Alltså det här, det är så jäkla coolt! Hade det förstås på känn, och har hela året känt att du vore en så självklar del i det där teamet! Stort varmt grattis!!♥♥♥
    Jag har länge inspirerats av dig, och nu ännu lite mer. Att våga tävla, på riktigt, det verkar såå kul, men det skrämmer mig också så enormt mycket. Men att följa din resa, och dina tankar, sår ett litet frö i mig varje gång…♥

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också