Cykelpodd med Elna & Helena: avsnitt 17 ute nu

Följande inlägget innehåller ohemult mycket reklam för mitt och Helenas första poddsamarbete. Bara så du vet.

Vi har släppt avsnitt sjutton av käraste podden nu, Helena och jag och vi är alldeles tokigt stolta över att göra det i samarbete med Good Legs Cycling. Vi lovade i vårt andra avsnitt, när podden var sprillans ny, att vi skulle djupdyka lite mer i det här med att klä sig för vintern och nu passade vi på. Vi provkörde varsitt kit från goodlegs.se och snackade loss om cykelkläder, underställ och hur vi klär oss och om att vi båda fryser allra mest om rumpan.

I avsnittet finns även en rabattkod och en tävling – in och lyssna på www.cykelpodd.se omedelbums.

0
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34
  1. Har lyssnat på avsnittet och jag har inga problem med att ni gör reklam för märken och produkter eftersom ni är så noga med att tala om att det är just reklam. Jag känner igen och håller med om det mesta som ni säger, har dock ingen egen erfarenhet av kalla skinkor. Men om jag klär mej för tunt så blir jag riktigt kall om magen. På vintern kör jag med hängslebyxor med flossad insida och som är vind och vattenavstötande på framsidan av låren, grenen och en bit upp på magen. Mycket skönt.
    Mitt problem på vintern är att jag måste har mycket kläder på mej på väg ut till stigen men när jag cyklar stig så går det långsamt och jag jobbar hårt och jag blir jättevarm. Jag svettas massor när jag jobbar hårt. Jag har löst det med att ha vinterbyxor om det är under nollan, en riktigt tunn kortärmad underställströja som är som en nätbrynja, en långärmad sporttröja över den och en vindväst. Utanpå det en vindjacka. Merinoullsbuff under hjälmen. Tjocka handskar. Detta när jag cyklar ut till stigen, på vanlig väg. Väl framme vid skogen åker vindjackan av och handskarna byts mot tunnare. När jag cyklar mtb har jag alltid en riten sportrygga med vätskeblåsa och lite reservdelar och verktyg som slang, pump, däckverktyg, multiverktyg, buntband osv. Där hamnar vindjackan och dom tjocka handskarna. Efter passet när jag ska cykla hem så är jag sjöblöt av svett och då är det skönt att ta på torra varma handskar och en vindjacka. Det funkar för mej. (jag vill ha en fat bike!)

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också