Att trilla rakt in i novemberdimman

Mina bilder blir inte bra. Jag har ingen tid att skriva. Jag är inte tillräckligt bra på någonting. Jag körde slut på hela novemberpeppen redan de två första veckorna av november. Självkritiken är för stor. Jag lär mig så mycket nytt just nu och ändå fokuserar jag bara på att jag inte kan en hel massa. Visst är det dumt? Och kanske känner du igen dig?

Och vet du vad? Jag gick rakt in i just den novemberdimman jag försökte peppa både dig och mig att undvika. Och så skrev jag inte en rad blogg på sju dagar för det fanns inte tid för det och så blev jag ännu dimmigare för jag tycker det är så tråkigt att ta tusen bilder och ha miljoner ord men ändå inte kunna dela dem.

Hej. Jag är här. Och jag ser ju att du är där och det gör mig glad. Det är inte långt kvar av november nu, vi kör. Fuck you dimman.

11
  1. Er senaste pod inspirerade mej till en tur i kylan och solen i söndags. Jag blev ju påmind om hur fint det är i skogen nu när leran har frusit till lite och frosten glittrar i solskenet. Så jag är glad att jag har hittat din blogg och er pod. Det peppar mej. Du peppar mej. Du är så bäst!

  2. Jag har också fastnat i dimman och novemberekorrhjulet. Men den pepp jag har i bakhuvudet är ändå DU! Utan din novemberpepp hade det garanterat blivit ännu mer novemberdepp från min sida…

  3. Jag är också fast i novemberdimman som nu har klivit över till en decemberdimma. Men december har bara börjat och jag är övertygad om att det blir en bra månad både för dig och mig. Fortsätt med det du gör, du peppar mig! Kram

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också