Nyårsintententionerna 2019

Vista Kaxholmen Personbästa

Det här med intentioner för det nya året, det hade jag alldeles glömt bort att jag brukar pyssla med. Men så kikade jag in på min fina vän och poddkollega Helenas blogg och läste om hennes intentioner för 2019 och kom på att jag allt skrev om mina intentioner för 2018 samtidigt som jag summerade ihop att intentionerna för 2017 inte alls blev som tänkt och då bara måste jag ju spinna vidare med intentioner för 2019. Här är några viktiga inriktningar för det år som vi just börjat:

 1. Jag ska utvecklas som cyklist.
  Under 2019 ska jag bli bättre på alla områden inom min sport. Jag ska bli snabbare än någonsin, jag ska slå mina egna stravatider så det bara tjongar om det, jag ska bli ännu bättre på teknisk åkning och jag ska lära mig mer om och bli ännu bättre på att lära och inspirera andra. Jag ska lägga ner själ och hjärta i Team She Rides och jobba hårt för att dra mitt strå till stacken för att både fina tjejerna i laget och sponsorerna ska få en riktigt bra säsong.
 2. Jag ska fortsätta visa mitt barn det storslagna i äventyren utomhus.
  Vi ska vandra. Vi ska springa. Vi ska cykla. Vi ska kolla på träd, blommor och buskar. Vi ska klättra på stenar, vi ska känna sand och gräs mot bara fötter, vi ska åka båt och bada och grilla korv och plocka pinnar. Vi ska vara ute så mycket vi någonsin kan, jag och min familj. På egna äventyr och på äventyr med vänner. I alla väder. För utomhus, det är där det händer.
 3. Jag vill vara stark och frisk och glad.
  Såklart tränar jag för att bli snabb men jag ska alltid prioritera hälsan. Känns det inte bra får det vara. Säger kroppen ifrån ska jag lyssna. Gör något ont ska jag ta hand om – oavsett om det är fysiskt eller psykiskt. Jag ska orka vara mamma varendaste sekund varendaste dag och då måste jag vara stark, frisk och glad.
 4. Vardagsmotion, vardagsmotion, vardagsmotion
  Jag har ett stillasittande jobb och jag ska varje dag göra mitt yttersta för att röra på mig i vardagssituationer. Gå i trappor. Parkera bilen en bit bort. Lunchpromenera. Promenera till och med möten. Det är enkelt för mig att få till ett fyra timmars distanspass om helgen men det är klurigt att få till tiotusen steg en vanlig arbetsdag – jag ska göra allt jag kan för att få till rörelse utanför träningspassen varje dag. Och få med mina kollegor på samma sak.
 5. Jag ska arbeta mer med rörlig bild
  En återkommande punkt – jag vill bli ännu bättre på film och lägga upp mer kul på Youtubekanale min.. Jag har alla förutsättningar, jag har just lärt mig grunderna i Premiere Pro och jag har klickat hem en ny, flygande kompis jag inte visat er än för att kunna ta med er på mina favoritstigar på ett helt nytt vis.
 6. Jag ska utveckla mitt fotograferande
  Att bli bättre på att ta bilder är en stående punkt. Jag blir bättre, jag har blivit bättre men jag är inte nöjd. Jag ska bli ännu bättre på bilder.
 7. Bloggen ska få all kärlek den behöver
  Under 2018 har det varit svårt att hitta tiden. Eller i alla fall svårt att prioritera tiden för bloggande. Och du som följt med mig länge vet ju att jag tycker det är förbaskat tråkigt när tiden för att dokumentera och inspirera inte finns. 2019 ska jag ta mig tiden. Jag kanske får sänka ribban då och då och nöja mig med en bild och en kortare text – men jag lovar både mig och dig att höja frekvensen igen och finnas här, det är ju roligare då.
 8. Jag vill ägna tid åt det som är viktigt för mig och Jimmy.
  Jag önskar mig familje-tid på Öländska kalkstensklippor, tid att fixa saker med vårt hem och bara vara i vardagen – sådär som är viktigt för att vårda relationen. Tänker man att man ska leva med varandra ungefär hur länge som helst måste man ju ständigt vårda kärleken och hitta på saker och projekt ihop. (Det här är en copy-paste från tidigare år – men att prioritera att vårda relation och det som är viktigt för att fortsätta växa tillsammans får man aldrig glömma bort)
 9. Jag ska nå mitt cykel-mål. 
  Det är bara jag och min teammate aka Guided Heroes-coach Jessica som vet vad jag har för plan och jag SKA dit. Jag kommer att berätta för er när jag är där.
 10. Jag vill fortsätta inspirera dig.
  Varenda dag, med stort och smått, med högt och lågt. Jag är oerhört tacksam att jag har möjlighet att göra det och att du hänger här på bloggen, på instagram och på youtube.
9
 1. Nyfiken på ditt cykelmål och jag tror du når dit! Ditt fotande har utvecklats och du är riktigt bra! Jag gillar verkligen hur du använder perspektivet när du fotar lovis, på hennes nivå!

 2. Tycker så mycket om din blandning här och även om jag inte är särskilt cykelintresserad så får jag ut mycket av din blogg. Liksom livet! Plus att du har en ruskigt gullig liten plutt som jag blir glad av att kolla på 🙂
  Vardagsmotionen kämpar jag också med men nu ska jag börja jobba i grannorten, på ett fjäll med kollegor och allt, så det kommer bli fler tillfällen till det tror jag!
  Ser fram emot att följa med under året 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också