Think inside the box (JAAA, DEN HAR KOMMIT!)

Cykelkartong Sportson Jönköping

Tänk utanför boxen heter det ju, men det gäller inte mig det minsta just nu – jag kan bara tänka på det som är inuti boxen. För jaaaa – den är ju här nu, stigmumsarmaskinen, vrålåket, tävlingshojen, årets hoj, min Scott Spark RC 900 World Cup 2019. Har längtat ihjäl mig och längtar nu ännu mer efter att packa upp den.

Jag hämtade ut den hos Sportson i Jönköping häromdagen men har inte unboxat ännu – jag vill ju filma det och garaget är KAOS. Jimmy tycker att vi tapetserar innan jag filmar – vi har nämligen köpt en superfin virr-varr-inspirerad tapet och börjat fixa taket och det skulle ju bli fint om jag väntade med att unboxa tills det var klart. Vi får se om jag orkar vänta, längtar så sjukt efter att spana in hur nya pärlan är.

10

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också