Impulskontroll noll: åh – en backe! [hjärtögonemoji]

Kleven

Det står rätt ofta platt och distans i samma mening i mitt träningsschema och det är en bra kombo. Det är dock lite svårt att få ihop just det där med platt häromkring om en inte drar till Östergötland förstås.

Det är bara ett par mil dit – en rullar ned igenom Gränna, förbi Uppgränna och vidare mot Ödeshög – hyfsat platt på sina ställen. Från Ödeshög kan man ta cykelbanan till Hästholmen och då blir det plattare än plattast ett tag.

Men om man ska ta sig så långt måste man ha lite impulskontroll och kunna hålla sig till plan och det hade jag inte i helgen för helt plötsligt hade jag svängt av från rutten för att klättra uppför backen mot Kleven.

Inte Stravahetsklättra dock utan bara mystrampa uppför – för jag vet inte vad det är men jag har så förbaskat svårt att låta bli en bra uppförsbacke. I det här fallet var det helt klart värt det, jag fick mig en grym dos utsikt och hittade en ny runda med bra backar att spurta i till våren när det doftar vitsippor och spritter av sprätt i benen.

4
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34
  1. Har svårt att bara hitta plattor rundor häromkring också. Eller de finns men är så förbaskat tråkiga. Det händer liksom ingenting. Därför är det fint att det står på distanspassen att backar inte gör något bara jag tar det lugnt. Jag å andra sidan har svårt att bara mystrampa uppför. I stället växer hornen fram och distanspasset riskerar att bli för hårt. Men det är något speciellt med backar och utsikten värt det!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också