Trip down RC memory lane

Jag har väl berättat om när jag just inlett mitt samarbete med Sportson i Jönköping och Berner ringde och sa att de ville sätta mig på en RC och jag nervöst svarade att jag var tvungen att fundera på det, la på luren och frågade Jimmy vad en RC var för något?

Har fortfarande väldigt kul åt det. Jimmy tyckte jag var en knäppgök som inte visste vad Scott kallade sin fina serie tävlingscyklar för och att jag omedelbart skulle tacka ja.

Det blev en Scott Scale RC 700. Den coolaste hardtailen i hela världen, älskade den.

Året därpå, 2016, testade jag fullgung för första gången. Gaffelvinkeln hörrni, ojojoj vad den mumsade i sig stig. En Scott Spark RC 700.

2017 blev det fullgung igen. Scott hade utvecklat en ny ramgeometri och laddat på med en SRAM Eagle-kassett och jag bestämde mig dessutom att gå från 27,5″ till 29″. Fick aldrig möjlighet att köra skiten ur hojen eftersom jag blev gravid med Lovis. Svarta gaffelben igen – halleluja vad snyggt.

2018 blev det åka av igen när bebisen var utklämd och en Scott Spark RC 900 WC landade. Var först skeptisk till röd gaffel men det blev rätt najs på bild.

 

3
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också