Teamhelgspeppen

Inför kickoff på Hooks Herrgård

En alldeles, alldeles extraordinär helg närmar sig för nu till helgen är det dags för kick off med teamet. Jag går liksom omkring och nästan nyper mig lite i armen och undrar om det verkligen är på riktigt, ska jag verkligen få vara team och cykla tillsammans med alla de där fantastiska och starka kvinnorna.

Men jo. Det ska jag ju. Det är inte klokt så fint det ska bli – jag ser så fram emot att lära känna dem bättre och att cykla ihop med dem.

På fredag ses vi i Gränna. Alla utom två som är i väg på lite blandat som tillexempel VM i multisport på andra sidan jorden. Vi ska käka middag och prata i hop oss och på lördag åker vi till fina Hooks Herrgård utanför Jönköping för att teambuilda, lära oss massa grymma grejer av Mattias Reck från Guided Heroes, en av teamets många fina sponsorer, och förstås: vi ska cykla.

Det blir två distanspass under helgen och det passar ju extraordinärt bra för på distanspass hinner man surra ihop sig mycket och lära känna varandra. Sällan har jag väl varit så pirrig inför distans som jag är nu – det ska bli så galet kul men jag kommer att vara så tokigt star struck så det finns inte.

Det är ett tag kvar till helgen men jag tänkte ändå passa på att tipsa om att du kan följa oss i sociala medier, det där med content är vi bra på. Här hittar du lagets instagramkonton:

Felicia Ferner
Sandra Backman
Sara Öberg
Marika Wagner
Hanna Näslund
Ingrid Kjellström
Sue Paz Thunström
Jessica Clarén
Ja, och så jag då – du följer väl mig också?

6

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också