Cyklistvabb – då räknas varenda gram

Cyklistvabb

“Älskling?”
“Jaaaa, vad är det?”
“Jag har hittat ett par hjul för 20 000 som skulle lätta min cykel med 500 gram”

“Älskling?”
“Jaaaa, vad är det?”
“Jag har hittat ett en axel som är fem gram lättare än den jag har fram nu”

“Jahaaaa, så spännande. Vad kostar den per gram då?”

“Älskling?”
“Jaaaa, vad är det?”
“Tycker du att det är bättre att ja tar hem det här till Sportson än beställer från [suspekt tysk webbplats översatt med google translate]?”*

Ungefär sådär lät det hela torsdagen när jag jobbade hemma från köksbordet och chefsmekanikern låg på soffan med ett sovande sjukt cykelfrö på bröstet. Jag har kommit fram till att det vore bra med ett cyklisttillägg på ersättningen för vabbandet om det är så att man har just cykling som intresse för det där slösurfandet på lättviktsprylar kan ju lätt bli dyrt.

Hon är förresten piggare idag. Lättnaden. Feber runt trettioåtta, hon har velat leka lite med sina grejer, vi har läst böcker och hon har smakat lite på både gröt och macka. Så glad att de äntligen lyssnade.


*han vet precis vad jag svarar på den frågan. Alltid. Support your local everything.

9

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också