När jag blir frisk är det nytt-kit-dag

Void Ride Falu

När jag blir frisk ska jag köra i nytt kit. Och jag längtar. Det är lite knasigt, men det är en så himla peppig känsla ändå att dra på sig alldeles nya grejer och ge sig ut och hårdtesta dem – jag älskar verkligen att hårdtesta cykelkläder. Via teamet har det blivit många nya, spännande varumärken att jobba med och Void som har gjort den här fina gradienta faluröda jerseyn ska bli så roligt att köra skiten ur. Jag har inte haft något alls från Void tidigare och är supernyfiken.

Så fort min förkylning försvinner ur systemet är det dags för helt nytt kit, VOID från topp till tå. Har klickat hem nya brallor, tröja, ben- & armvärmare, väst och handskar. Är mycket nöjd över just den här röda eftersom jag snöat in väldigt mycket på falurött det senaste – den passar ju perfekt.

Void Ride Falu
1
  1. Sååååå snygg!! Den ser lite mörkare röd ut på dina bilder än på hemsidan. Stämmer “din” färg med verkligheten? Tycker den här mörka faluröda var toksnygg!
    Är lite nyfiken på passformen. Tight, men hur tight?

    1. Ja, visst är den fin 😍Färgen är nog lite mittemellan min bild och bilden på hemsidan. Den är ju gradient också så den är superfint faluröd längst upp men blir orange nedtill. Passformen funkar. Storlekarna är normala, jag tycker Voids damtröjor är lite korta framtill och att tröjan sitter tight och bra upptill men det skulle kunnat vara lite tightare nedtill och att tröjan skulle varit lite längre. Tror jag ska satsa på herrmodell inäst!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också