April, april

Vårkänslor på Ekerum

April, april, vad underbart med april! April är min månad. April är vitsippor och frasigt fjolårsgräs, teknikträning och…herregud…tävlingspremiär. Det är tre veckor kvar och det enda jag har i benen är vecka efter vecka efter vecka med sjuk och sjuk och sjuk. Förstås finns det en massa grundträning där också men det kommer att bli makalöst tungt att ställa sig i tävlingsfålla om tre veckor. Skit samma, det blir kul ändå och fina april är här. Skulle kunna tänka mig att april fick hålla på i minst två månader faktiskt.

3
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också