Poddens första gäster: Linda och Henrik

Linda och Henrik gästar Cykelpodd med Elna och Helena

Helena och jag bestämde oss för ett tag sedan för att ta podden ett steg längre och bjuda in gäster. Pirrigt eftersom det är något nytt för oss, och lite klurigt eftersom vi sitter på olika ställen.

Bland våra drömgäster finns många fantastiska människor och vi passade på att fråga Linda Tufvesson om hon ville vara med i podden. Det var några veckor innan hon skulle iväg till Israel och köra etapplopp och det lät så spännande, och dessutom tyckte vi att Linda verkade vara en alldeles makalöst klok och inspirerande person. Det var ju förresten Linda som skrev det där inlägget som gjorde att jag kom fram till att livspusslet var ett hittepå.

Hon tackade ja. Hurra! Och passade på att kika förbi hos oss på Kvarnskogen när Linda och Henrik åkte mellan Skåne och Dalarna i söndags kväll. Och då fick förstås även Henrik vara med på ett hörn. Vi grundade med kladdkaka och Lovishäng i köket innan vi klämde ihop oss alla tre uppe på loftet i garaget och kopplade ihop oss med Helena via facetime.

Linda Tufvesson och Henrik Öijer

Det blev ett konstigt eko i mina lurar så det lät som back in the days när man ringde utomlands och hörde allt man sa en gång till innan den man pratade med svarade. Jag fick koncentrera mig supermycket varje gång jag skulle säga något men det blev bra ändå.

Cykelpodd med Elna och Helena

Nu ligger ljudfilerna hos Helena som klipper vår podd och i vanlig ordning har vi inte bestämt släppdatum utan kör som det kommer. Och fler gäster – jajemen, det kommer vi absolut att köra. Vem vill du höra i podden?

7
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också