Kaffepausen

Kaffepaus och cykelfika på Gårdsrosteriet

Den här veckan har jag fått ledigt från träningsschema. Motivationen har sviktat en aning (understatement) när formen inte varit den jag önskat mig och när tröttheten eskalerat till nya nivåer och vi bestämde att jag tar en vecka ledigt och gör som jag vill – och rundar av det med ett Billingerace som distanspass på lördag.

I går plockade jag ut min sprillans nya Scott Addict 20 Disc från vännerna på Sportson i Jönköping på premiärtur. Cyklade till Gårdsrosteriet och tog en kaffe med Ingo OCH DU KAN INTE ANA VAD SOM HÄNDE SEDAN.

Ingo, världens bästa kafferostare.
Cykelfika

Jag ska snart berätta. Det är inte klokt och så galet utanför min komfortzon så det finns inte men jag har sagt ja till en knäpp grej jag sagt att jag aldrig skulle göra. Cliffhanger over and out och dags att klippa ihop en vlogg med svaret. Pjuh!

9
  1. Men neeeej! Ingen cliff hanger! Jag blev ju nyfiken ju. Så här får du ju inte göra, man kan ju tro att du har gått i skola hos kvällspressen. AAARRGGHHH!!!!

    (Skojar bara med dej. Fast nyfiken blev jag ju.)

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också