Man ska aldrig säga aldrig. Så jag sa ja.

Huskvarna GP

Inlägg i stolt samarbete med Huskvarna GP

Det finns en grej jag har hävdat mycket bestämt ända sedan jag började vänsterprassla med landsvägscykling: jag ska aldrig tävla på smala hjul. Alltså ALDRIG. Med det sagt – kolla på nya klippet på min youtubekanal. Det är kul.

Hur det egentligen gick till är en aning oklart hur jag egentligen gick med på det men nu har jag trots det sagt att jag ska komma till start i Huskvarna GP den 24 maj. Det var det vi kom överens om i går när jag tog en kaffepaus hos Ingo. Vi snackar nervös deluxe nu – jag räknar verkligen med att ni kommer och supportar både på backprolog och på GP-lopp, för det ska tydligen vara full fart, ATTACK och då kan en mountainbikeare behöva support.

Allt du vill veta om Huskvarna GP, om backprologen och om linjeloppet, om vilket lopp tävlingen är en hyllning till, vilken ökänd älsklingsbacke vi ska uppför och om vilken folkfest det kommer att bli (om du kommer och hejar på) finns att läsa på hemsidan. Klicka dit nu.

11
  1. Gött!
    Fin cykel och roligt att man kan ändra sig 🙂 Jag har nog också sagt nån gång att såna där cykeltights med blöja i, det skulle jag aldrig ta på mig…

    Detta fixar du galant! Om jag vågar köpa en unghäst och rida in den själv, då vågar du cykla en sväng i Huskvarna 😀

    Kram

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också