Träna med mig

Träna med mig

Vill du träna med mig? Kul – jag vill gärna träna med dig. Jag gillar ju att träna med sällskap, men jag berättade ju hur det funkar just nu, jag kan sällan planera eller styra så himla långt i förväg. Varje gång jag lägger upp en story från mina pass på instagram är det någon som hör av sig och önskar sig att hen får följa med mig och vet du vad – nu fixar jag så att det går för den som kan när jag drar ut.

Jag kommer att lägga ut en del av mina pass som funkar att hänga med på – intervaller tillexempel, på min facebooksida. Följ den – så får du både uppdateringar när det kommer nya blogginlägg och förstås en uppdatering när det går att hänga på ut. Ofta är det väldigt kort framförhållning eftersom det är så det funkar för mig nu. Jag har ett upplägg – jag vet vad jag ska träna och vilken dag jag ska göra det men om det blir på lunchen eller kvällen eller på morgonen kanske jag inte bestämmer förrän en timme innan beroende på hur det ser ut med livet och jobbuppdrag och energi.

Så – spana på facebook (och troligtvis på instagram också) så kanske det tajmar så att du kan hänga med någon dag – det vore superkul!

3

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också